Versterk jouw interpersoonlijke effectiviteit

 

Professioneel Doelen bereiken 

Bij de beslissing om op zoek te gaan naar een coach draait het vaak om een actuele hulpvraag en een wens tot verandering. De hulpvraag die je hebt gaat in de meeste gevallen direct of indirect over jezelf. Vaak lijkt jouw hulpvraag wel duidelijk, meestal ligt de kern van deze hulpvraag op een dieper persoonlijk niveau.

Juist door de methodieken die ik in coaching sessies inzet komen de antwoorden waar je naar op zoek bent op een natuurlijke manier bij jou los en naar de oppervlakte naar boven drijven. Meestal zijn de antwoorden op de kern van jouw hulpvraag nog onbewust verzonken en is essentieel om bij de kern te beginnen. Vooral wanneer je een blijvende gewenste verandering bij jezelf wil veroorzaken. Vanzelfsprekend volgt dan automatisch de motivatie om het doel dat hieraan gekoppeld is te behalen.

 

Psychodynamisch coachen bevat een selectie van verschillende moderne technieken en vormen, waarbij super resultaten worden bereikt. Tijdens het coachen wordt er contact gemaakt met (on)bewuste persoonlijke informatie en ervaringen, die de huidige psychische en/of lichamelijke klachten veroorzaken.

Een kleine greep uit de methodieken die ik gebruik:

  • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

  • Oplossingsgerichte gespreksvoering

  • Assen van Verandering 

  • Provocatieve coaching

  • Systemische opstellingen

  • Mindfulness & Meditatie coaching

  • Trauma therapie in de vorm van EMDR

Wat je kunt verwachten

Ik koppel bewust aan een selectie moderne, oplossingsgerichte en grensverleggende coachingstechnieken, die elkaar goed aanvullen en die hun effectiviteit ruimschoots hebben bewezen. Met actieve, praktische oefeningen kom ook je procesmatig steeds dichter bij jouw doel. Effectieve coach sessies zijn dus de basis van jouw traject.

 

Coaching kan alleen effectief zijn als er veiligheid en vertrouwen is in het contact met jouw coach. Het is zelfs essentieel voor het slagen van jouw persoonlijke traject. Tijdens het intakegesprek kunnen we samen bepalen of er een wederzijdse klik is en heb jij meteen de kern van jouw hulpvraag gratis verduidelijkt. Jij kiest daarna natuurlijk zelf of we samen verder gaan met een op maat gemaakt coachingstraject.Daarom is een intakegesprek 100% Gratis! 

Blijvend resultaat

Door middel van Psychodynamische coaching-methodieken maak je eigenlijk op een heel natuurlijke en gemakkelijke manier contact met de diepere lagen van jouw bewustzijn. Juist hierdoor wordt het echt mogelijk om blijvende gewenste veranderingen door te voeren. Van wat nu niet goed werkt en een probleem vormt naar waar je naar toe wil en jouw doel bereiken.

Met persoonlijke problematiek blijven worstelen en hierover piekeren gaat veel van jouw kostbare tijd verloren. Dus wanneer het voor jou super belangrijk is om gelukkig(er) te zijn en te blijven is het logisch dat je dan actief wil worden om dit doel te bereiken.

Geen tijd meer te verliezen, gelukkig zijn is gewoon super belangrijk!

Meer informatie nodig? neem dan meteen contact op of stel je vraag gewoon op deze site.

Tel: 06- 474 85 876 of mail: vedanahcoaching@outlook.com

tacoyo_1461525278.png