top of page

Coaching & EMDR

Bereik jouw doelen en creëer blijvende verandering op een professionele manier

Coaching is een effectieve methodiek voor iedereen die persoonlijke verandering wenst en hulp nodig heeft. De psychodynamische theorie erkent dat onbewuste krachten en emoties een grote rol spelen in ons gedrag en welzijn. Door deze krachten en emoties te begrijpen en te verwerken, kunnen we persoonlijke groei realiseren en onszelf beter begrijpen door een spiegel voor te houden. Inzicht helpt ons bij het behalen van onze persoonlijke doelen en het vervullen van onze wensen en verlangens.

Persoonlijke doelen kunnen op een professionele manier worden bereikt door coachingssessies waarin je jezelf beter leert begrijpen. Hierdoor word je bewust van wat er gebeurt in bepaalde situaties en waarom dit bij jou gebeurt. Dit zelfbegrip vormt de basis voor geluk en zingeving in het leven. Afhankelijk van je hulpvraag kun je al na een paar sessies op weg zijn naar jouw gewenste verandering. De begeleiding van een professional zorgt voor maximale resultaten en geeft jou de regie over je eigen proces.

EMDR is een therapie die gericht is op de verwerking van trauma. Vaak vormt trauma de basis voor obstakels bij het behalen van doelen en persoonlijke groei. Het vrijmaken van deze blokkades door middel van EMDR-therapie leidt tot verandering en het bereiken van je doelen. Tijdens de sessies maak ik gebruik van moderne, oplossingsgerichte en grensverleggende coachingstechnieken om jouw doel te dienen.

Door de coachingssessies leer je contact te maken met jouw belemmerende overtuigingen, gedachten, gevoelens en emoties. Door te voelen, begrijpen, accepteren en in de juiste context te plaatsen, bereik je uiteindelijk het gewenste resultaat. Na een aantal sessies zul je mogelijk al merken dat je anders naar je leven kijkt.

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page