Versterk de interpersoonlijke effectiviteit

 

Professioneel Doelen bereiken 

Bij de beslissing om op zoek te gaan naar een coach draait het vaak om een actuele hulpvraag en een wens tot verandering. Vaak lijkt de hulpvraag wel duidelijk, meestal ligt de kern van deze hulpvraag op een dieper persoonlijk niveau.

Juist door de methodieken die ik in coaching sessies inzet komen jouw antwoorden op een natuurlijke manier los en naar de oppervlakte naar boven drijven. Meestal zijn de antwoorden op de kern van jouw hulpvraag nog onbewust verzonken. Daarom is het belangrijk wanneer je een blijvende verandering bij jezelf wil veroorzaken om bij de kern te beginnen. Vanzelfsprekend volgt dan de motivatie voor het behalen van jouw doel dat hieraan is gekoppeld.   

Wat je kunt verwachten

Ik koppel bewust aan een selectie moderne, oplossingsgerichte en grensverleggende coachingstechnieken, die elkaar goed aanvullen en die hun effectiviteit ruimschoots hebben bewezen.

Met een gratis intakegesprek kunnen we samen bepalen of er een klik is en heb jij meteen de kern van jouw hulpvraag verduidelijkt. Jij kiest daarna zelf of we samen verder gaan met een coachingstraject om jouw doel te gaan bereiken.

Effectieve coach sessies zijn dus de basis van jouw traject. Met actieve, praktische oefeningen kom ook je procesmatig steeds dichter bij jouw doel.

Blijvend resultaat

Door middel van Psychodynamische coaching-methodieken maak je eigenlijk op een heel natuurlijke en gemakkelijke manier contact met de diepere lagen van jouw bewustzijn. Juist hierdoor wordt het echt mogelijk om blijvende gewenste veranderingen door te voeren. Van wat nu niet goed werkt of een probleem vormt naar waar je naar toe wil en jouw doel te bereiken. Juist die persoonlijke doelen bereiken die eerst niet bereikbaar leken. 

Een kleine greep uit de methodieken die ik gebruik:

  • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

  • Oplossingsgerichte gespreksvoering

  • Assen van Verandering 

  • Provocatieve coaching

  • Systemische opstellingen

  • Mindfulness & Meditatie coaching

  • Trauma therapie in de vorm van EMDR

Coaching gaat over een veranderingsproces. Wanneer we als mens veranderen komen we eerst in een gebied waar alles anders is dan dat we gewend zijn. We treden dan zoals dat heet buiten onze "comfort -zone". In dit stadium is veiligheid, vertrouwen in contact met jouw coach essentieel voor het slagen van jouw persoonlijke traject. Juist daarom is een intakegesprek 100% Gratis! 

Meer informatie? neem dan meteen contact op:

Tel: 06- 474 85 876 of mail: vedanahcoaching@outlook.com

tacoyo_1461525278.png