Versterk jouw interpersoonlijke effectiviteit

 

Voor wie?

Coaching is een methodiek die werkt voor iedereen met een hulpvraag die gericht is op een gewenste (persoonlijke) verandering. Iedereen kan zich aanmelden

Psychodynamisch coachen bevat een selectie van verschillende moderne technieken en vormen, waarbij super resultaten worden bereikt. Tijdens het coachen wordt er contact gemaakt met (on)bewuste persoonlijke informatie en ervaringen, die de huidige psychische en/of lichamelijke klachten veroorzaken.

Als Professioneel Life Coach begeleid ik mensen door middel van psychodynamische methodiek naar hun persoonlijke, natuurlijke oplossingen. Dus niet door alleen maar over problemen te praten en wekelijks doornemen hoe mensen hun week hebben ervaren.

In mijn sessies maak je contact met jouw belemmerende gedachten, gevoelens en emoties. Door hier naar te kijken, te voelen, te gaan begrijpen, te gaan accepteren of in de juiste context te plaatsen krijg jij uiteindelijk het resultaat dat je wilt bereiken.

 

Klachten waar veel mensen zich mee aanmelden zijn bijvoorbeeld: 

                                 

                                  - Moeite met het maken van (belangrijke) keuzes, vast zitten in pieker

                                    gedachten. 

                                  - Spanningsklachten of Burn-out, Energieverlies, Lichamelijke klachten 

                                    waarvoor geen duidelijke verklaring is (hoofdpijn, maagpijn,          

                                    benauwdheid).

                                  - Angstklachten, PTSS, Depressiviteit, neerslachtigheid. 

                                  - Relatieproblemen, Problemen op het werk.

                                  - Weinig/ geen zelfvertrouwen, problemen met het zelfbeeld.

                                  - Slaapproblemen, trauma uit het verleden, rouw.

Professioneel Doelen bereiken 

Bij de beslissing om op zoek te gaan naar een coach draait het vaak om een actuele hulpvraag en een wens tot gewenste verandering. De hulpvraag die je hebt gaat in de meeste gevallen direct of indirect over jezelf. Vaak lijkt jouw hulpvraag wel duidelijk, meestal ligt de kern van deze hulpvraag op een dieper persoonlijk niveau.

 

Wat je kunt verwachten

Ik koppel bewust aan een selectie moderne, oplossingsgerichte en grensverleggende coachingstechnieken, die elkaar goed aanvullen en die hun effectiviteit ruimschoots hebben bewezen. 

Met actieve, praktische oefeningen kom ook je procesmatig steeds dichter bij jouw doel. Jij bereikt jouw doel door effectieve coach sessies, die fundering ligt al in de basis van jouw traject.

Een kleine greep uit de methodieken die ik gebruik:

  • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

  • Oplossingsgerichte gespreksvoering

  • Assen van Verandering 

  • Provocatieve coaching

  • Systemische opstellingen

  • Mindfulness & Meditatie coaching

  • Trauma therapie in de vorm van EMDR

 

Het is een feit dat coaching alleen effectief kan zijn als er veiligheid en vertrouwen is in het contact met jouw coach. Alleen wanneer jij jezelf veilig en vrij voelt om vertrouwen te kunnen geven komen we in sessies aan bij die stukken waar het om draait.

Tijdens het Gratis intakegesprek kunnen we ervaren of er een wederzijdse klik is. Jij hebt dan meteen ook de kern van jouw hulpvraag gratis verduidelijkt want die komt dan al naar voren.

Jij kiest daarna natuurlijk zelf of jij samen verder wilt gaan met jouw doel!

Blijvend resultaat

Wanneer het voor jou super belangrijk is om gelukkig(er) te zijn en te blijven is het logisch dat jij dan actief wilt worden om dit doel te bereiken.

Wat nu zo is hoeft natuurlijk niet zo te blijven. Wanneer je dit gaat geloven kun je ook de eerste stap in die richting al heel goed zelf zetten. Als je dat echt gelooft dan wil je nu niet ervaren wat je nu nog op die manier ervaart. Want... dan wil je zelf veranderen. Ga je op zoek naar een professioneel coach die je helpt bij die voor jou super belangrijke, gewenste, blijvende verandering!

Informeer naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak! 

       06- 474 85 876          vedanahcoaching@outlook.com

tacoyo_1461525278.png