Versterkt de interpersoonlijke effectiviteit

Kwaliteit

Helderheid 

Resultaat

Professioneel

Professioneel Doelen bereiken 

Vaak is er bij het op zoek gaan naar een coach een hulpvraag. Deze hulpvraag draait om een persoonlijk thema. De antwoorden op de kern van deze hulpvraag zijn gewoonweg al bij jou verzonken ook al ben je je daar misschien nog niet helemaal bewust van.

Juist door de verschillende methodieken die ik gebruik kunnen deze antwoorden op een natuurlijke manier los en naar de oppervlakte naar boven drijven. Na een gratis intakegesprek heb jij de kern van jouw hulpvraag verduidelijkt voor jezelf en kun je je op jouw persoonlijke doel richten. Jij komt nu verder. Veel verder dan je nu misschien voor mogelijk houdt.

Wat je kunt verwachten

Ik koppel bewust aan een selectie moderne, oplossingsgerichte en grensverleggende coachingstechnieken, die elkaar goed aanvullen en die hun effectiviteit ruimschoots hebben bewezen.

Met een gratis intakegesprek kunnen we samen bepalen of er een klik is en heb jij meteen de kern van jouw hulpvraag verduidelijkt. Jij kiest daarna zelf of we hierna verder gaan met een coachingstraject.

Effectieve coach sessies zijn de basis van jouw traject. Met actieve, praktische oefeningen kom ook je procesmatig steeds dichter bij jouw doel. 

Een greep uit de methodieken die ik gebruik:

  • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

  • Oplossingsgerichte gespreksvoering

  • Assen van Verandering 

  • Provocatieve coaching

  • Systemische opstellingen

  • Mindfulness & Meditatie coaching

  • Trauma therapie in de vorm van EMDR

Blijvend resultaat

Door middel van Psychodynamische coaching-methodieken maak je eigenlijk op een heel natuurlijke en gemakkelijke manier contact met de diepere lagen van jouw bewustzijn. Juist hierdoor wordt het echt mogelijk om blijvende gewenste veranderingen door te voeren. Van wat nu niet goed werkt of een probleem vormt naar waar je naar toe wil en jouw doel te gaan bereiken. Juist die persoonlijke doelen bereiken die eerst niet bereikbaar leken.

Omdat coaching gaat over verandering is veiligheid, vertrouwen en jezelf goed voelen in contact met jouw coach essentieel voor het slagen van jouw persoonlijke traject. Ontbreekt dit vertrouwen dan kun je net zo goed iets anders gaan doen. Daarom is een intakegesprek 100% Gratis!