top of page
Reviews
Nina  *****
Ik heb voor twee situaties EMDR sessies gehad bij Danny, en ik ben er enorm door geholpen. Tijdens de sessies werdt ik behandeld met veel geduld en respect, en het heeft mij erg geholpen om mijn trauma beter te kunnen verwerken. Ik heb nu betere gedachten als ik terug denk aan die periodes in mijn leven, en ik voel me rustiger. Ik ben blij dat ik deze sessies gedaan heb.
Tara *****
Danny neemt de tijd voor je, ik voelde me gehoord. We deden een uitgebreide oefening die veel inzichten heeft gegeven, door onze sessies heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf
Nadine *****
Ik vind Danny een hele goede coach, hij luistert goed oordeelt niet. We komen samen snel tot de kern van het probleem kunnen hierdoor ook tot de oplossing komen. De gesprekken met Danny hebben mijn heel erg geholpen en ik heb er veel baat bij. Heel erg bedankt

Cindy *****

Ik heb coaching en twee EMDR sessies van Danny gehad. Ten eerste vind ik het een hele fijne man die je op je gemak stelt en goed naar je luistert. Waarmee je precies op het punt komt om uit te vissen wat jouw werkelijke probleem of emotie is voor de EMDR. Ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren en merk iedere dag dat het zijn werk doet. Je kijkt letterlijk anders en beter naar de emoties die je altijd belemmerd hebben om jezelf te zijn. 

Joey *****

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde​

Danny is zeer eerlijk, deskundig en helpt je op je gemak te voelen, hij helpt je om zelf tot inzichten te komen bij zaken waarmee je zelf in de knoei zit. Na elke sessie heb ik meer inzichten die ik kan toepassen om weer een aantal stappen verder te komen, de methoden die hij gebruikt werken bij mij goed. Danny geeft veel vertrouwen, je voelt je op je gemak, een hele mooie eigenschap! Ik kan hem van harte aanbevelen!  

Robbin *****

Danny heeft mij uitstekend geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling en het behalen van mijn doelen. Hij is begripvol, empatisch en geduldig. Ik het iedereen aanraden om met hem te werken!

Mees *****

Danny en ik zijn een traject ingegaan, heeft me in een aantal sessies heel erg geholpen en het verschil was meteen merkbaar! Ik wil Danny bedanken voor zijn hulp!

Zakelijke referenties

SMIT. Digitaal vakmanschap B.V.

IT Services and IT Consulting

GGZ logo

 

Contact

Locatie Haarlem

Kleverlaan 9B
2023 JC Haarlem
Tel: 06- 474 85 876
Vedanahcoaching@outlook.com

coachruimte
coachruimte

Locatie Alkmaar                                             

Verdronkenoord 43      

1811 BB    ALKMAAR    

Tel: 06 - 474 85 876

Vedanahcoaching@outlook.com

coachruimte
coachruimte
bottom of page