Over Mij
Danny Schoemaker

Vaak zitten we gevangen in het kooitje in ons hoofd, ervaren we onmacht om ons vrij te voelen terwijl de sleutel gewoon aan een touwtje om ons nek hangt. Als we in de spiegel kijken en onze aandacht erop richten kunnen we hem zien hangen en de beslissing nemen de sleutel te gebruiken.

Ik ben graag jouw spiegel en doe dat met warmte en humor, op respectvolle wijze, met realiteitszin.

De verbinding voelen met je verlangens en behoeftes en daar invulling aan te geven is essentieel voor ons gevoel van welzijn en geluk. Tegelijkertijd maken we ook deel uit van systemen, groepen van mensen. We hebben er in meer of mindere mate belang bij daar bij te horen. Dan is het zinvol daar rekening mee te houden in de gewenste verandering die jij wilt doormaken en tegelijkertijd de grens daartussen in beeld te krijgen. Speerpunt in mijn sessies is dus altijd op zoek te gaan naar wat goed is voor jezelf. Voelen wat goed is, daarbij rekening houdend met de relatie met de belangrijke mensen om je heen.

Meer over mij

dan_1_edited_edited_edited_edited.png

Professionaliteit, Kwaliteit en Waarde

Als Professioneel Psychodynamisch Coach sta ik garant voor de beste kwaliteit.  Ik ben als Professioneel Life Coach gecertificeerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council EMCC-EQA / CPION. Ik hanteer de ethische beroepscode voor professioneel coach en sta daarom voor kwaliteit en professionaliteit garant. 

Voor EMDR-therapeutische behandelingen, accreditatie en certificering door NBVH en KTNO nr. K6945. 

Meer dan 15 jaar ervaring

Vanaf het jaar 2006 werk ik met veel passie en plezier als coach voor veel organisaties en particulieren. Mijn opleidingsniveau is Post-HBO en ligt qua achtergrond op het gebied van Human Resource Management, Psychologie en Arbeids-& Organisatiepsychologie.

Bij zakelijke coaching werk ik als coach vaak binnen organisaties in het verbeteren van de samenwerking, ondersteun bij organisatie veranderingstrajecten of begeleid ik reïntegratietrajecten. Ook geef ik trainingen op het gebied van communicatie. Door mijn werkervaring binnen de reguliere GGZ heb ik samengewerkt in diverse FACT-teams. Ik heb hier mensen met ernstige psychiatrische problematiek gecoacht en daarom ook veel ervaring in het coachen bij complexere ontwikkel vraagstukken.

 

Mijn manier van coachen ervaar je nergens anders

271820196_456246222664329_1831348904772683035_n.jpg