Over Mij
Danny Schoemaker

Vaak zitten we gevangen in het kooitje in ons hoofd, ervaren we onmacht om ons vrij te voelen terwijl de sleutel gewoon aan een touwtje om ons nek hangt. Als we in de spiegel kijken en onze aandacht erop richten kunnen we hem zien hangen en de beslissing nemen de sleutel te gebruiken.

Ik ben graag jouw spiegel en doe dat met warmte en humor, op respectvolle wijze, met realiteitszin.

De verbinding voelen met je verlangens en behoeftes en daar invulling aan te geven is essentieel voor ons gevoel van welzijn en geluk. Tegelijkertijd maken we ook deel uit van systemen, groepen van mensen. We hebben er in meer of mindere mate belang bij daar bij te horen. Dan is het zinvol daar rekening mee te houden in de gewenste verandering die jij wilt doormaken en tegelijkertijd de grens daartussen in beeld te krijgen. Speerpunt in mijn sessies is dus altijd op zoek te gaan naar wat goed is voor jezelf. Voelen wat goed is, daarbij rekening houdend met de relatie met de belangrijke mensen om je heen.

dan_1_edited_edited_edited_edited.png

Professionaliteit, Kwaliteit en Waarde

Als Professioneel Psychodynamisch Coach sta ik garant voor de beste kwaliteit.  Doordat ik als Professioneel Life Coach gecertificeerd ben bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council EMCC-EQA / CPION kan ik deze kwaliteit ook verantwoorden. Daarnaast hanteer ik de ethische beroepscode voor professioneel coach.

Voor EDMR-therapeutische behandelingen, accreditaties en certificering door NBVH en KTNO nr. K6945. 

Ik werk altijd vanuit verbinding gericht op individueel vastgestelde (SMART) doelen en op bijna alle cognitieve niveaus.

Meer dan 15 jaar ervaring

Vanaf het jaar 2006 werk ik met veel passie en plezier als coach voor veel organisaties en particulieren. Mijn achtergrond en ervaring ligt op het gebied van HRM, Psychologie en Arbeids-& Organisatiepsychologie.

Bij zakelijke coaching werk ik als coach vaak binnen organisaties en geef ik ook trainingen op het gebied van communicatie, samenwerking of ondersteun ik als coach bij organisatie veranderingstrajecten of reïntegratietrajecten. Mede door opdrachten binnen de reguliere GGZ in diverse FACT-teams voor mensen met ernstige psychiatrische problematiek heb ik ook veel ervaring in het coachen bij complexere coach vraagstukken.

 

Mijn manier van coachen ervaar je nergens anders

271820196_456246222664329_1831348904772683035_n.jpg