top of page

Strengthen interpersonal effectiveness

Bereik jouw doelen en maak blijvende verandering op professionele manier mogelijk

Coaching is een effectieve methodiek voor iedereen die een persoonlijke verandering wenst en hulp nodig heeft. De psychodynamische theorie erkent dat onbewuste krachten en emoties een grote rol spelen in ons gedrag en welzijn. Door deze krachten en emoties te begrijpen en te verwerken, kunnen we persoonlijke groei wèl bereiken en door een spiegel onszelf beter begrijpen. Inzicht helpt ons bij het bereiken van onze persoonlijke doelen, het vervullen van onze wensen en verlangens.

Persoonlijke doelen kunnen op een professionele manier bereikt worden door coachingssessies waarin je jezelf beter leert begrijpen. Je wordt je bewust van wat er gebeurt in bepaalde situaties en ook juist waarom dit bij jou gebeurt. Dit zelfbegrip vormt de basis voor geluk en zingeving in het leven. Afhankelijk van je hulpvraag kun je al na een paar sessies onderweg zijn naar jouw gewenste verandering. De begeleiding van een professional zorgt voor maximale resultaten en geeft jou de regie over je eigen proces.

EMDR is een therapie die gericht is op de verwerking van trauma. Vaak vormt trauma de basis voor obstakels bij het behalen van doelen en persoonlijke groei. Het vrijmaken van deze blokkades door middel van EMDR-therapie leidt tot verandering en het bereiken van je doelen. Tijdens de sessies maak ik gebruik van moderne, oplossingsgerichte en grensverleggende coachingstechnieken om jouw doel te dienen

Door de coachingssessies leer je om contact te maken met jouw belemmerende overtuigingen, gedachten, gevoelens en emoties. Door te voelen, begrijpen, accepteren en in de juiste context te plaatsen, bereik je uiteindelijk het gewenste resultaat. Na een aantal sessies merk je mogelijk al dat je anders naar je leven kijkt.

Je kunt bij mij terecht voor diverse redenen, waaronder psychische klachten, burnout klachten, stressklachten, werkgerelateerde problematiek en traumatische ervaringen. Zelfs als je geen expliciete hulpvraag hebt, is psychodynamische coaching een passende optie. Het biedt ondersteuning bij het bevorderen van persoonlijke groei en het bereiken van doelen, zowel op het werk als in je privéleven. Deze aanpak zorgt voor diepgaande persoonlijke inzichten die je gedurende je hele leven kunt benutten.

Waarom NU? Omdat jouw leven zich in het heden afspeelt. Je kunt allicht intuïtief aanvoelen wat je wilt en niet wilt. Dus als je op dit moment verandering wenst, is het zaak om onmiddellijk actie te ondernemen. Gezamenlijk kunnen we onderzoeken wat je op dit moment nodig hebt om jouw gewenste verandering te bewerkstelligen. Wist je dat het meteen al helderder wordt als je begint bij de intake?

Aarzel niet en neem nu direct contact op voor het intakegesprek!

bottom of page